Search
Tulehdukselliseen suolistosairauteen apua täältä. Uutta 

SCD-fi -sähköpostilista
Tervetuloa mukaan rinkiin kyselemään ja oppimaan uutta !

Lämmitin jugurtin valmistukseen


Ilmainen laskuri 16.4.03

Ilmainen www-laskuri

Kansainvälisen nettiyhteisön englanninkieliset sivut
Tanskankieliset sivutEspanjan kieliset sivut
Näiltä sivuilta löydät SCD-ruokavaliota noudattavien surffaajien kotisivut. Näiden sivujen kautta voit tutustua nettiyhteisöömme, SCD-ruokavalioon ja sen aloittamiseen. WWW-sivuilla kerrotut tiedot ja kaikki reseptit löytyvät Rich Text Format -tiedostona tulostettaviksi tältä pääsivulta (keskellä alhaalla).
SCD   Reseptit
Mikä on Spesific Carbonhydrate Diet? Miten SCD toimii? Kenelle SCD on suunnattu?   SCD-ruokavalion reseptikokoelma sisältää sekä Gottschalliin kirjan että rinkiläisten omia reseptejä.
Käyttäjäkokemuksia   FAQ - kysymyksiä/vastauksia
SCD-rinkiläisten kokemuksia ruokavaliosta ja sen toimivuudesta.   Kymmenen kysytyintä FAQ -kysymystä ja rinkiläisten vastauksia suoraan keskusteluista.
Yhteystiedot ja linkit   Tutkimuksia
Hyödylliset ja rikastuttavat linkit sekä tarvittavat yhteystiedot ja listalle ilmoittautumisohjeet täältä.   Englanninkielisistä referensseistä ja julkaisuista tiedonkaivajat ja kriitikot voivat halutessaan pureutua SCD-ruokavaliota tukeviin artikkeleihin.
Arkisto   Ruokavalion aloittaminen 
Mistä ruoka-aineista saan Hivenaineet ja vitamiinit?   Kuinka aloitan? IntroDiet, in/out -lista, tarkistuslista ruoka-aineittain. 
Let thy food by thy medicine
stats SCD-peruspaketti Tulosta tästä näiden sivujen sisältö, avaamalla rtf-dokumentti koneellesi. Sisältää kaikki tekstit ! Tulosta omaan käyttöösi SCD-reseptit (eivät sisälly peruspakettiin).
Sähköpostirinkiin ilmoittautuminen scd-fi-owner@yahoogroups.com. Suomalaisten sivujen ylläpitäjä: Kirsi Koskinen. Päivitetty: 2005.
Hyvää ruokahalua!